Heb jij alles al geprobeerd en ben je inmiddels radeloos………….?

Samen zorgen we ervoor dat jij blijvend een slanker en gelukkiger mens wordt


Als jij je overwicht had kunnen oplossen met goed nadenken, doorzetten, volhouden, verstandig en flink zijn………dan was afvallen waarschijnlijk geen enkel probleem voor je geweest………………..maar blijvend afvallen is echter veel ingewikkelder en daarom is het begrijpelijk dat het je tot nu toe nog niet gelukt is om blijvend slank te worden………..

In dit programma wordt gestuurd op een permanente gedragsverandering en lukt het óók jou om blijvend een slanker en gelukkiger mens te worden. Met interventies neem ik jouw eet-triggers weg en worden jouw hersenen als het ware geherprogrammeerd waardoor jij het moeiteloos, definitief anders gaat doen en weer een gezonde relatie met eten krijgt.


– INGE –
Is het magie? Dat is het niet, maar door Carla’s programma te volgen, de 6 hypnose sessies waarbij je werkt aan onbewuste zaken te doen en de zelfhypnoses dagelijks te houden heb ik mijn overgewicht kunnen aanpakken.
Zonder een “gek” programma te volgen is er bij mij een interventie op gang gekomen waardoor ik gestaag ben afgevallen, zonder honger of ingewikkeld dieet. Gewoon door minder te eten, nieuw eetgedrag aan te leren.
Carla is een prettig mens, een deskundige therapeut die mij in alle rust door het programma heeft geleid met gestaag kilo verlies als resultaat!
Mijn dank is dan ook zeer groot, na alle diëten die ik heb gevolgd is deze zeer krachtig, omdat ook aan het onderbewuste wordt gewerkt en eten hetzelfde blijft maar heel veel minder. Ik voel me goed en krachtig. Al schrijvende is het toch een beetje magisch wat er gebeurd is!

HOE dit zo krachtig werkt?……….Dat leg ik je uit in een gratis webinar