Bedrijfspresentatie 4SCENERGY

Op 13 augustus j.l. heeft Carla Verkeste, als businesslid van Golfbaan het Woold, een bedrijfspresentatie van 4SCENERGY gegeven.

Hiervan is een pakkende samenvatting gemaakt die ook HIER is terug te vinden

Voordat de prijsuitreiking plaatsvond hield Henk Hoeks eerst een interview met Businesslid Carla Verkeste, over haarzelf en haar bedrijf 4Scenergy. Na een carrière als wetenschapper belandde Carla in het verandermanagement, waar ze in eerste instantie zich vooral bezighield met reorganisaties, interim management en dergelijke onderwerpen.

Na een nieuwe studie mocht ze zich ook hypnotherapeut noemen, en kon ze ook voortaan te werk gaan als coach voor analytische dieptepsychologie. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om door middel van een specifieke assessment tekortkomen binnen een bedrijf te ontdekken, of zelfs een burnout bij werknemers.

Met haar kennis kan Carla bedrijven helpen om (één van) de 4 pijlers, die zorgen voor succes, te verbeteren, namelijk passion | people | profit | planet. Hieruit is ook de naam 4Scenergy ontstaan: de naam betekent zowel “voor synergie” en het cijfer 4 staat voor de 4 eerder vernoemde pijlers.

Verder is Carla ook bezig met opzetten van reizen naar verre, bijzondere oorden waarin mensen zichzelf echt kunnen leren kennen en/of tot zichzelf kunnen komen, bijvoorbeeld naar de Sahara of het tropisch regenwoud op Sumatra. Al met al, een erg inspirerend interview! Meer informatie over 4SCENERGY is uiteraard te vinden op hun website: www.4scenergy.nl.

Met dank aan voorzitter Henk Hoeks voor de voorbereiding en het houden van het interview!