Ga jij vrijwillig in een ijsbad liggen?

Welk gevoel roept het bij je op als je er aan denkt dat je in een ijsbad ligt? 

Ik beschouw mijzelf zeker als een echte koukleum en veel mensen zullen, net als ik, al direct afkeer voelen als ik aan extreme koude denk. Brrrrrr……. 

Hoe komt dit? Ons onderbewustzijn geeft een signaal af wat zich vertaalt in weerstand tegen het uitvoeren van de actie.

Bij wijze van experiment heb ik afgelopen 10 weken, met ademhalingsoefeningen en het aanbrengen van mentale focus,  mijn weerstand tegen koude overwonnen. Mijn onderbewuste afkeer tegen koude heb ik omgezet naar ontspanning en energie! Een bijzondere ervaring die aansluit bij theorie van Wim Hof (Iceman). Hij toonde tevens aan dat je met deze techniek ook jezelf weerbaarder maakt en je energie verhoogt.

We zijn zélf in staat om onze weerstandspatronen, die het realiseren van onze doelen stiekem in de weg kunnen zitten, te doorbreken, onszelf weerbaarder te maken en onze energie te verhogen.

Meer over het verhogen van je energie en weerbaarheid vanuit het onderbewuste, of het doorbreken van weerstandspatronen?

  • In bijgaand artikel;
  • Ik geef lezingen over de kracht van ons onderbewustzijn;
  • Laat met een meting uw onderbewuste drijfveren en competenties in kaart brengen;
  • Neem contact op voor de mogelijkheden van begeleiding