Masterclass “de kracht van je onderbewustzijn”

Op 19 maart a.s. zal 4SCENERGY, voor studenten en docenten van AVANS te Breda, een masterclass “de Kracht van je onderbewustzijn” geven. Deze masterclass is een onderdeel van een reeks masterclasses over toekomstbestendige zorg

Een korte preview:
De impact van ons onbewuste op ons gedrag wordt geschat op méér dan 90% is. Denken we alles op basis van ratio en logica te doen? het tegendeel is waar…..

Op cruciale momenten voorziet ons onderbewustzijn ons van bruikbare ingevingen die ons wijze beslissingen laten nemen. Wat een aanwinst!

Helaas kan ons onbewuste ons ook hinderen om onszelf verder te ontplooien, objectief te reflecteren of samenwerking met anderen in de weg staan. Gemiddeld benutten we door onze gedragsstrategieën maar 65% van onze talenten en komen we dus standaard altijd maar gedeeltelijk “uit de verf”!

Vanuit metingen op het onbewuste, gebaseerd op de filosofieën van Jung, weten we dat ook het omgekeerde waar kan zijn. Bereikt een individu of een organisatie niet of onvoldoende het gewenste resultaat?…..dan is de kans groot dat er één of meerdere onbewuste gedragsstrategieën als hardnekkige patronen in de weg zitten……….

In de masterclass zal aan bod komen:
– Waar helpt je onderbewust zijn je?
– Waar kan je onderbewustzijn je hinderen?
– Welke rol speel jouw onderbewustzijn in samenwerking met anderen?
– Hoe speel je, als behandelaar/therapeut, in op het onderbewustzijn van je patiënt/cliënt?
– Welke impact heeft het onderbewustzijn van je patiënt/cliënt op jou als behandelaar/therapeut?