Hier word ik nou blij van!!

Carla is van grote waarde voor het coachen van professionals die op zoek zijn naar een balans tussen energie-gevers en -remmers, zowel in werk als privé. Met humor en betrokkenheid gaat Carla samen met je op zoek naar de diepere lagen van communicatie en gedrag. Ze inspireert en met haar kennis en ervaring,  welke ze op een creatieve manier inzet, begeleidt ze je naar meer zelfreflectie en innerlijke balans.

Met haar begeleiding wilde ik leren hoe ik mijn energie-gevers en remmers beter in balans kon brengen. Carla kent de wereld van de gezondheidszorg en de universiteit goed, waardoor ze mijn achtergronden kent, alhoewel ze buiten de organisatie staat waar ik werk. Dit is bijzonder nuttig. Carla leerde mij over geweldloze communicatie, transactionele analyse en de cirkel van ontmoeten-afscheid nemen. De geweldloze communicatie was voor mij een eye-opener. In het begin vond ik het even wennen, maar eigenlijk past deze methode heel goed bij mij. De cirkel van ontmoeten-afscheid nemen leerde mij dat loslaten bij het leven hoort. Daarnaast stimuleerde ze mij om tijd te nemen om na te denken over mijn eigen handelen.

Het laatste jaar heeft Carla gewerkt aan de hand van de Odin Develpment Compass (ODC)-drijfveren meting. Dit is een instrument dat je helpt bij jouw verdere ontwikkeling of oriëntatie op je loopbaan. Aan de hand hiervan kun je werken aan bepaalde competenties of ze loslaten. Door middel van zelfhypnose wordt dit proces ondersteunt. Ik heb er veel aan gehad.

De manier waarop Carla werkt, is verfrissend. Direct in haar communicatie, altijd met humor en respect en in balans met het gevoel.  De vrije oefeningen, waarmee de sessies steevast begonnen en eindigden, voelden in het begin wat onwennig aan, maar geleidelijk aan ging ik ervan genieten.

Ik heb veel waardering voor de manier waarop Carla werkt. Ze enthousiasmeert, is creatief, is duidelijk. Door haar methode van werken voelt het niet als praat-sessies, wat mijn ervaring bij andere coaches was, maar is het een ‘totaal-beleving’ door aanvullende activiteiten als mindfulness, creatieve opdrachten, vrij bewegen in de ruimte en rollenspellen. Carla heeft mij meer inzicht in mijn handelen gegeven en handige tips voor mijn professionele werkzaamheden. Dit is uiterst waardevol geweest voor mij.

Coachee, Medisch Specialist/Wetenschapper