“Als je voor elke positie de beste speler kiest, heb je nog geen sterk elftal maar een team dat als los zand uiteen valt” Johan Cruijff

PEOPLE | mensgericht | samenwerking | afstemming | eigenaarschap | evenwichtig | juiste persoon op de juiste plaatsONZE MAATWERK DIENSTVERLENING


Teamanalyse

Wij brengen de kracht en energie van een team in kaart met behulp van een gevalideerde meting die gericht is op het ontwikkelpotentieel. Na deze meting kunnen individuen eigenaarschap nemen van hun rol, om vervolgens met hun natuurlijke energie, synergie te creëren binnen en tussen hun team(s).

Teamcoaching

Uw mensen zijn uw kapitaal waar u alles uit wilt halen wat erin zit. Winst. Resultaat. Succes. Maar medewerkers zijn ook gewoon mensen. Individuen met een karakter, een verhaal, een verleden, een geloof, dromen en wensen. Werkt dat allemaal samen? Speelt iedereen de juiste partij? Verschillen tussen uw medewerkers kunnen een team succesvol maken of… juist niet.

Training

Anno nu zijn er nieuwe vormen van werken ontstaan waarbij fenomenen als professionele autonomie en eigenaarschap opzetten. 4SCENERGY juicht deze toe. Deze vormen zorgen voor meer talentrendement, maar hebben flinke impact op de manier van communiceren en de samenwerking in en tussen teams, zowel binnen als buiten een organisatie. 4SCENERGY ondersteunt u graag bij het klaarstomen van uw teams voor de toekomst.


Vertrouwenspersoon

Steeds meer organisaties kiezen voor het inzetten van vertrouwenspersonen. Niet alleen uit de wettelijke plicht om ongewenste omgangsvormen te voorkomen, maar vooral om vanuit goed werkgeverschap een fijne werksfeer en een sociaal veilige werkomgeving te creëren voor álle medewerkers. Op korte termijn zal bij wet geregeld worden dat elke organisatie met meer dan 10 werknemers verplicht wordt om een vertrouwenspersoon in de arm te nemen.

Een vertrouwenspersoon draagt bij aan een sociaal veilige en integere werkomgeving. Medewerkers kunnen bij een vertrouwenspersoon terecht als zij worden geconfronteerd met situaties waarin zij ongewenst gedrag ervaren of getuige zijn van integriteitskwesties.

Taken van een vertrouwenspersoon

Carla kan organisaties in de rol van vertrouwenspersoon ondersteunen. Zij heeft hiervoor een Hobéon/KIWA persoonscertificering en staat geregistreerd bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV). De certificering is voor u te raadplegen via onderstaande QR code.

Zoek je een luisterend oor , begeleiding en advies bij grensoverschrijdend gedrag? Of wil jij ondersteuning aan een sociaal veilige en integere organisatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.