“Ik kan niet het feit veranderen dat mijn schilderijen niet verkopen. Maar de tijd zal komen dat mensen zullen erkennen dat zij meer waard zijn dan de waarde van de verf die ik heb gebruikt in het schilderij.” Vincent van Gogh

PROFIT | toegevoegde waarde | profijt | vooruitgang | groei | winstONZE MAATWERK DIENSTVERLENING


(Inkoop) Organisatieontwikkeling

Door jarenlange ervaring o.a. bij diverse Nederlandse multinationals, maken wij de vicieuze cirkels in uw organisatie transparant en doorbreken we deze pragmatisch, met als doel uw organisatie dynamisch en weerbaar te maken in een snel veranderende omgeving.

Specifiek op het gebied van inkoop, kunt u gebruik maken van onze 20 jaar ervaring met het verantwoord inkopen van hoogwaardige chemicaliën en farmaceutische materialen vanuit China.

Auditing en Advies

Winst. Wat is winst? Keiharde euro’s of persoonlijke groei? Wat ons betreft beide, want ze kunnen eigenlijk niet zonder elkaar. Waardetoevoeging laat zich niet alleen in geld uitdrukken, maar ook in professionele ontwikkeling of onderscheidend vermogen. Maar hoe meet je deze verschillende winsten? Winst in hard- én softcontrols zijn meetbaar met een door ons ontwikkelde integrale bedrijfsanalyse.

Interim-, Project en Verandermanagement

Geen losse flodder acties voor eenzijdige verbeteringen, maar pragmatisch geborgd van operationeel, tactisch tot aan strategisch niveau en visa versa, met als doel een meetbaar maximaal rendement van mensen en middelen.