Op zoek naar een nieuw wonder!

Dat je wonderen kan creëren met  de synergie in het samenspel tussen Passion, People, Planet en Profit  dat wist je waarschijnlijk  wel. Mogelijk heb je hierdoor de sleutel naar succes zelfs al eens kunnen ervaren.

Hoeveel energie krijg jij als je kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, je veel plezier beleeft aan samenwerking met anderen en je daarnaast verbluffende aantoonbare resultaten bereikt! Na zo’n dag werken ga je toch vol energie naar huis? Is dat geen wonder? Zou niet iedereen dit willen?

Ik wel in elk geval. Daarom laat ik je weten dat ik van 25 augustus tot 15 september op zoek ga naar níeuwe wonderen, en daarmee de synergie in mijn privé 4P-kwartet ga verrijken.

Met nieuwe avontuurlijke energie ben ik daarna weer beschikbaar voor alle opdrachtgevers die wonderen willen ervaren en succesvol gaan worden via inspirerende organisatieontwikkelingen. Leuk, ik kijk er nu al naar uit!

Carla Verkeste