Verdieping Wim Hof training – The Iceman

Om bij Centrum8a, in Budel, een verdieping te mogen geven op het thema “Bewust Zijn” is zeker één van mijn jaarlijkse energiebronnen!

Aan cursisten, die de basis Wim Hof training bij Centrum8a gevolgd hebben, leg ik interactief uit de relatie tussen je onderbewustzijn en koude.

Tijdens deze verdiepingcyclus, worden vele thema’s behandeld en kunnen de deelnemers ervaren dat een goede gezondheid hand in hand gaat met een gelukkig leven. Dat vraagt om balans tussen lichaam en geest en Centrum 8a helpt daarbij. De oefeningen zijn praktisch en eenvoudig, maar hebben wel impact: je maakt op een heel nieuwe manier verbinding met je lichaam, want je kunt meer dan je denkt!

Met frisse energie wordt je gestimuleerd om op reis te gaan buiten je comfortzone, met als verrassend resultaat dat je comfortzone juist groter wordt. Door deze trainingen word je fysiek sterker, ervaar je een diep gevoel van ontspanning en een verhoogd zelfbewustzijn. Zo leg je de basis voor blijvende veranderingen in jouw leven om gelukkig en energiek te worden!

Een voorrecht voor mij om hier als docent een gastcollege te kunnen geven.

Meer informatie hierover kun je vinden op de site van Centrum8a