…….en dat ik psychosociaal hypnotherapeut ben geworden heeft een speciale reden…………

Ik zal je mijn verhaal vertellen:


Toen

Nadat ik Biochemie gestudeerd had aan een hogeschool, werd ik wetenschapper in de geneeskunde en haalde ik mijn doctoraat geneeskunde.

Nadat ons eerste kind levenloos geboren werd, ervaarde ik letterlijk dat met al mijn kennis, lef, gedrevenheid en daadkracht niet alles op te lossen was………

Daarna ben ik jarenlang (interim) manager en projectleider geweest. Ook hier ervaarde ik wederom dat, ondanks alle kennis en inzet, veel projecten en veranderingen in organisaties maar deels goed lukken wanneer dingen vanuit het “denken” worden geregeld.

Nu

Ons onderbewuste bepaalt voor 95% wat we doen!

Met dit inzicht ben ik een opleiding tot coach voor analytische dieptepsychologie en psychosociaal hypnotherapeut (4 jaar) gaan volgen. Hiermee kwam alles wat ik aan kennis en ervaring heb opgebouwd in mijn leven bij elkaar:

  • Mijn passie (PASSION)
  • De verbinding tussen mensen (PEOPLE)
  • Samenwerking tussen organisaties (PLANET)
  • Heldere doelstellingen en resultaten (PROFIT)

4SCENERGY is daarmee de holistische vertaling van mijn leven waar ik anderen graag gebruik van laat maken.