PARTICULIER

Carla is een echt mensenmens wie zich helemaal inleeft in je situatie waardoor ik me meteen vanaf moment een op mijn gemak voelde en me open durfde te stellen.

Ze heeft me geholpen mezelf beter te leren begrijpen. Waarom ik bepaalde reacties heb op situaties en me doormiddel van (onder andere) hypnose in laten zien dat dit niet hoeft. Hierdoor voel ik me lichter, vrolijker en zit ik veel lekkerder in mijn vel.

Carla is een kei in wat ze doet, en ik zou 4SCENERGY daarom zeker aanbevelen aan iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en beter in zijn/haar vel wil leren leven.

PARTICULIER

Ik ben bij Carla gekomen, omdat ik op internet had gelezen, dat hypnotherapie zou kunnen helpen bij slaapproblemen. Ik heb baat gehad bij deze therapie. het probleem is niet helemaal verholpen maar toch ben ik tevreden met de uitkomst, want de therapie heeft me wel rust in mijn gedachtestromen gegeven en daardoor ervaar ik meer rust en vertrouwen dat het de volgende nacht beter zal gaan.

Daarnaast heeft Carla mij zeer goed geholpen met de verwerking van een aantal zaken, waardoor ik me steviger in het leven voel staan en meer waardering voor mezelf heb gekregen.

Omdat dit soort processen tijd nodig heeft heb ik nu een pauze ingelast, maar ik popel eigenlijk om een vervolg aan dit proces te geven. Natuurlijk onder begeleiding van Carla, daar twijfel ik niet aan.

Naast haar brede kennis en professionaliteit is Carla een ontzettend aardige, spontane vrouw. Ze luistert heel goed en kan de hulpvraag, ook uit een warrig verhaal, goed ontleden.

PARTICULIER

Ben je op zoek naar iemand die praktijk en theorie op een geweldig creatieve manier vorm kan geven dan moet je zeker een afspraak maken met Carla Verkeste!

creatief, open minded, intuïtief maar ook een goede communicator.

Elke ontmoeting is weer een feestje.

Veel ontwikkel plezier gewenst!


WERKNEMER

Carla is een no-nonsense peoplemanager die je als werknemer de ruimte geeft om als professional je werk te doen. Ze denkt bij problemen met je mee en stimuleert je creativiteit en zelfredzaamheid , waarbij ze je uitdaagt te leren door het zelf uit te proberen, waabij ze je het vertrouwen geeft dat je het kunt.

Ze is echter ook niet te beroerd om je “op het matje te roepen” als je minder productief bent dan van je verwacht mag worden, waarbij je wordt aangesproken op je eigen verantwoordelijkheid.

Als mens en als leidinggevende waardeer ik haar enorm. Als zelfstandig ondernemer bewonder ik haar / gedreven, enorm goed in het opbouwen van een netwerk en het warm onderhouden van haar relaties.

Ze snapt naar mijn mening hoe je klanten naar je toe trekt en hoe je ze aan je bindt.

Een topper!

WERKGEVER

Carla heeft een sterk analytisch vermogen, waardoor zij complexe vraagstellingen snel doorgrondt en met orginele resultaten komt.

In haar werk combineert zij ziel en zakelijkheid op een zeer professionele wijze.

Hierdoor raken mensen betrokken en leiden de conclusies en aanbevelingen van haar opdracht tot een groter commitment bij iedereen.