Anoniem (02-01-2024)

“Carla is een hele vriendelijke, slimme, open vrouw met heel veel kwaliteiten. Een prettige vrouw waar je je vertrouwd bij voelt”

Inge (14-08-2023)

“Carla is een zeer ervaren en professioneel psychosociaal hypnotherapeut, zij gaat samen met jou op zoek waar blokkades zitten en neemt ze vervolgens weg. Dit is zeer effectief. Daarnaast is zij een fijn mens en breed georiënteerd om deze sessies mee te doen. Ik beveel haar zeker aan!”

Anoniem (16-03-2023)

“Carla is heel professioneel en maakt de sessies onwijs toegankelijk. Ze stelt zich echt open en maakt verbinding, wat een prettige en vertrouwde sfeer creëert. De sessies worden creatief vormgegeven en na elke afspraak had ik weer inspiratie en inzichten om mee aan de slag te gaan”

Anoniem

Via een collega ben ik terecht gekomen bij Carla. In het begin was ik sceptisch, halverwege vol verwondering en tegen het einde kan ik nog steeds niet uitleggen hoe het werkt maar kan ik wel aangeven dat het geholpen heeft.

Ik voel mij stabieler en kan mijn gedrag/houding sneller en beter corrigeren. Heel blij dat ik deze stap genomen heb!

Anoniem

Carla is open eerlijk, liefdevol en puur met alle beste bedoelingen.

Carla heeft engelen geduld en dringt niets op helpt jou verder om je eigen ik te vinden op jou tempo niets moet alles mag door de eerlijkheid en warmte voel je je snel op je gemak al met al als heel prettig ervaren en ja ik heb mijn ik en rust terug gevonden en de moet is weg.

Andréa

Toen ik ruim een half jaar geleden bij Carla kwam had ik moeite met slapen, last van angsten en was ik erg onzeker. Carla heeft me geholpen beter te slapen, rustiger te worden en beter naar mezelf te luisteren, ook heeft ze me veel inzichten gegeven!

Ik heb zo’n groei doorgemaakt en daarnaast ook genoten van het proces ook al was dat niet altijd makkelijk en vaak ook erg emotioneel.

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Carla en ze luisterde en begreep me altijd, na iedere sessie ging ik ‘lichter’ de deur uit.

Ik kijk met veel plezier en trots terug op het traject dat wij samen hebben afgelegd.

Carla, bedankt!!!

Esther

Carla is een spontane vrouw. Ze kan goed luisteren en weet de hulpvraag goed te verwoorden. Ik heb groot vertrouwen in haar

Wendy

Ben onlangs bij Carla geweest en ze heeft mij enorm geholpen en heeft me sterker gemaakt in heel veel dingen die in mijn leven speelden! Ik ben nu veel sterker en ben super blij met mijn resultaat dankzij Carla.

Anoniem

Carla is een echt mensenmens wie zich helemaal inleeft in je situatie waardoor ik me meteen vanaf moment een op mijn gemak voelde en me open durfde te stellen.

Ze heeft me geholpen mezelf beter te leren begrijpen. Waarom ik bepaalde reacties heb op situaties en me doormiddel van (onder andere) hypnose in laten zien dat dit niet hoeft. Hierdoor voel ik me lichter, vrolijker en zit ik veel lekkerder in mijn vel.

Carla is een kei in wat ze doet, en ik zou 4SCENERGY daarom zeker aanbevelen aan iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en beter in zijn/haar vel wil leren leven.

Anoniem

Ik ben bij Carla gekomen, omdat ik op internet had gelezen, dat hypnotherapie zou kunnen helpen bij slaapproblemen. Ik heb baat gehad bij deze therapie. het probleem is niet helemaal verholpen maar toch ben ik tevreden met de uitkomst, want de therapie heeft me wel rust in mijn gedachtestromen gegeven en daardoor ervaar ik meer rust en vertrouwen dat het de volgende nacht beter zal gaan.

Daarnaast heeft Carla mij zeer goed geholpen met de verwerking van een aantal zaken, waardoor ik me steviger in het leven voel staan en meer waardering voor mezelf heb gekregen.

Omdat dit soort processen tijd nodig heeft heb ik nu een pauze ingelast, maar ik popel eigenlijk om een vervolg aan dit proces te geven. Natuurlijk onder begeleiding van Carla, daar twijfel ik niet aan.

Naast haar brede kennis en professionaliteit is Carla een ontzettend aardige, spontane vrouw. Ze luistert heel goed en kan de hulpvraag, ook uit een warrig verhaal, goed ontleden.

Anoniem

Ben je op zoek naar iemand die praktijk en theorie op een geweldig creatieve manier vorm kan geven dan moet je zeker een afspraak maken met Carla Verkeste!

creatief, open minded, intuïtief maar ook een goede communicator.

Elke ontmoeting is weer een feestje.

Veel ontwikkel plezier gewenst!


WERKNEMER

Carla is een no-nonsense peoplemanager die je als werknemer de ruimte geeft om als professional je werk te doen. Ze denkt bij problemen met je mee en stimuleert je creativiteit en zelfredzaamheid , waarbij ze je uitdaagt te leren door het zelf uit te proberen, waabij ze je het vertrouwen geeft dat je het kunt.

Ze is echter ook niet te beroerd om je “op het matje te roepen” als je minder productief bent dan van je verwacht mag worden, waarbij je wordt aangesproken op je eigen verantwoordelijkheid.

Als mens en als leidinggevende waardeer ik haar enorm. Als zelfstandig ondernemer bewonder ik haar / gedreven, enorm goed in het opbouwen van een netwerk en het warm onderhouden van haar relaties.

Ze snapt naar mijn mening hoe je klanten naar je toe trekt en hoe je ze aan je bindt.

Een topper!

WERKGEVER

Carla heeft een sterk analytisch vermogen, waardoor zij complexe vraagstellingen snel doorgrondt en met orginele resultaten komt.

In haar werk combineert zij ziel en zakelijkheid op een zeer professionele wijze.

Hierdoor raken mensen betrokken en leiden de conclusies en aanbevelingen van haar opdracht tot een groter commitment bij iedereen.